Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αποκλεισμός της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ από τα περισσότερα ΜΜΕ

Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες μια προσπάθεια αποκλεισμού της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας. Συνεντεύξεις, συζητήσεις και άλλες συναντήσεις σε πολλά μέσα και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ αποκλεισμένη.

Τελευταίο κρούσμα ο αποκλεισμός της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ από το «Ραδιόφωνο των εργαζομένων» δηλαδή το σταθμό του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας από την χθεσινή συζήτηση 1-11-2010 με νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Σήμερα μαθαίνουμε ότι έχει καλέσει γυναίκες υποψηφίους από άλλους συνδυασμούς. Πρόσκληση προς την ΠΟΛΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ βέβαια δεν υπάρχει. Μας το κατάγγειλε ακροατής του συγκεκριμένου σταθμού ο οποίος ακούγοντας την εκπομπή μας τηλεφώνησε και μας ρωτούσε γιατί απουσίαζε η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ. Το ερώτημα βέβαια το προωθούμε και προς την διεύθυνση του σταθμού.

Αναρωτιόμαστε τι είδους δημοκρατία προάγει ο συγκεκριμένος σταθμός αλλά και άλλα μέσα όταν αποκλείουν έναν από τους πέντε συνδυασμούς του Δήμου Χαλκιδέων. Δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν οι ακροατές τους ή να διαβάσουν οι αναγνώστες τους τις απόψεις της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ ή μήπως οι απόψεις μας ενοχλούν κάποιους οι οποίοι έχουν δώσει απαγορευτικό εμφάνισης και παρουσίας των ενοχλητικών φωνών ;

Να ξέρουν πάντως ότι η φωνή της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ θα συνεχίσει να ακούγεται σε όσα μέσα ενημέρωσης μας φιλοξενούν και τα οποία ευχαριστούμε και από την επαφή μας με τους πολίτες.



Χαλκίδα 2-11-2010



ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Φραντζής