Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή

Προς

Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Πολιτικό κόμμα της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Πολιτικό κόμμα των «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ – ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Εταιρία πληροφορικής SingularLogic AE



Χαλκίδα 1-11-2010


Αγαπητοί κύριοι

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ με υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων τον Γιώργο Φραντζή είναι ένας συνδυασμός που συγκροτήθηκε από κινήσεις πολιτών μέσα από άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες και γενικές συνελεύσεις. Ο υποψήφιός μας Γιώργος Φραντζής επιλέχθηκε από την ανοικτή συνέλευσή μας και δεν έχει κανένα κομματικό χρίσμα.

Στην συνέχεια υπήρξαν ανακοινώσεις των πολιτικών κομμάτων της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων, μέσω των οποίων ενημέρωναν την κοινή γνώμη και τους πολίτες για την υποστήριξη του συνδυασμού μας. Για την υποστήριξή τους αυτή τους ευχαριστούμε αλλά ταυτόχρονα επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει να μας συγκαταλέγουν στις αμιγώς κομματικές λίστες των υποψηφίων τους και να σημειώνουν πάντα την αυτονομία της κίνησής μας.

Με βάση τα παραπάνω σας ζητούμε, τους υπεύθυνους εκ μέρους της πολιτείας και των πολιτικών φορέων που στηρίζουν την κίνησή μας να μην μας χρωματίσετε με κάποιο κομματικό χρώμα ή συνδυασμό χρωμάτων σε καμιά ανακοίνωσή σας, αλλά και ιδιαίτερα το βράδυ των εκλογών κατά την μετάδοση των αποτελεσμάτων


Ευχαριστούμε

Για την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ

Γιώργος Φραντζής Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων